Potražite informacije o najnovijim razvojima proizvoda, ponudama i ostalim zanimljivim novostima iz kuće KAESER KOMPRESSOREN.

 
 

Aktuelne poruke

25.02.23

Primprema komprimovanog vazduha: Pouzdano sušenje budućnosti

Oni koji u pripremi komprimovanog vazduha primenjuje rashladno sušenje, mora se već sada pridržavati propisa o CFC gasovima. Nova direkcija EU 517/2014 isključuje iz upotrebe određena rashladna sredstva koja se još uvek koriste u radu sa sušačima.

 

11.02.23

Sigma Air Manager 4.0: Tehnologija budućnosti već danas

Industrie 4.0 ili “internet stvari” omogućuje predviđanje i saznanje već danas šta donosi budućnost, umrežavanje komponenti i koriđćenje podataka sa ciljem ostvarivanja prednosti u mnogo većoj meri nego do sad: Sigma Air Manager 4.0 (SAM 4.0) omogućuje i osigurava uštedu energije uz istovremeno pouzdanu, sigurnu i efikasnu proizvodnju komprimovanog vazduha.

Kaeser je otvorio put za trenutno najveću dobit u energetskoj efikasnosti, a time i za smanjenje torškova energije, kada se koriste kompresori sa regulacijom brzine. Nakon serije ASD i serija CSD / CSDX sada je opremljena ovom inovativnom tehnologijom pogona.

06.02.23

FSG sa sušačem i.Hoc: Efikasno sušenje i bezuljni vazduh

i.Hoc kompanije Kaeser sinonim je za efikasnost i pouzdanost. Ovaj integrisani rotacioni sušač za vijčane kompresore sigurno i pouzdano isporučuje bezuljni komprimovani vazduh sa tačkom rose do -30°C čak i u nepovoljnim uslovima ambijenta. A pritom štedi energiju. Sa kombinacijom  najveće serije bezuljnih kompresora – serije FSG – proizvodna linije je sada kompletna.

 

Publikacija našeg materijala


Tekstovne  i slikovne datoteke u delu Kompanija/mediji imaju rezoluciju koja omogućuje ispis te se mogu preuzeti i u odgovarajućem kontekstu koristiti u nekomercijalnim publikacijama i bez traženja odobrenja. Redakcijska obrada dopuštena je, ali je bilo kakvo menjanje slikovnih ili tekstualnih elemenata u svakom slučaju strogo zabranjen