Stigli ste do cilja: ovde započinje budućnost u Vašem snabdevanju komprimovanim vazduhom

 

Na temelju profila potrošnje komprimovanog vazduha dobijenog postupkom ADA merenja i analize uštede energije izvršene u sistemu KESS inženjeri iz kompanije Kaeser preporučiće Vam najekonomičniju vrstu i konfiguraciju kompresorske stanice za Vas, a zatim će je isplanirati i pretvoriti u stvarnost.

 

Dugoročno profitirate od našeg sistemskog planiranja i savetovanja

  • Zahvaljujući našem velikom iskustvu u projektovanju i poslovanju u raznim delatnostima možemo vrlo precizno shvatiti Vaše potrebe. Dobićete zaista prilagođeno rešenje koje će Vam otvoriti sve opcije za budući razvoj.
  • Već na samom početku planiranja razvijamo individualiziovani sigurnosni koncept s ciljem postizanja najvišeg nivoa  sigurnosti snabdevanja. Nakon puštanja u pogon profesionalni tehničari službe KAESER AIR SERVICE osiguravaju dugotrajan i efikasan radni vek postrojenja, a njihova usluga uključuje neprekidnu dostupnost i najmoderniju logistiku snabdevanja rezervnim delovima.
 
                                                           
 

Individualizovani sigurnosni koncept: Sigurnost rada i snabdevanja uključujemo u proračune od najranije faze planiranja!