Klipni kompresori za primenu u proizvodnji za prvu ugradnju

Obim konstrukcije– OEM stanica za komprimovani vazduh
 

Prilagođavaju se svakom potrošaču komprimovanog vazduha

Imate posebne potrebe po pitanju snabdevanja komprimovanim vazduhom? Kaeser može za vas konfigurisati kompletnu kompresorsku stanicu spremnu za priključivanje, prilagođenu vašim potrebama po pitanju kvaliteta komprimovanog vazduha, zapreminskog protoka i potrebnog pritiska.

 • Zapreminski protok 60 do 1.400 l/min
 • Pritisak 7 do 35 bara

Za to koristimo komponente visokog industrijskog kvaliteta iz kompanije Kaeser. U posebnim slučajevima Kaeser može za vas proizvesti i specijalne mašine.

Prednosti za vas

 • Prilagođeno vašem celokupnom sistemu:
  Aktivno vam pomažemo pri implementaciji kompresorske stanice u vaš celokupni sistem i pri konfiguraciji sistema kako bi u završnici sve savršeno funkcionirsalo.
 • Najniži troškovi energije uz optimalan vek trajanja:
  Pomoću naših metoda analize utvrdićemo kako vaše postrojenje može raditi na najefikasniji način. Tako smanjujemo vaše radne troškove.
 • Podrška za međunarodnu primenu:
  Svoje proizvode nudimo i u verzijama za međunarodnu primjenu. To znači da već u fazi planiranja uzimamo u obzir odgovarajuće verzije za pojedine države. Pored toga, savetom ćemo vam pomoći u izbjegavanju problema poput nedostajućih sertifikata i dozvola za rad.
Ekonomičnost na svim nivoima
Troškovi životnog ciklusa

Pri proizvodnji svojih proizvoda pazimo na pouzdanost, dugovečnost, nizak  nivo održavanja i fleksibilnost u primeni. To naše proizvode čini posebno ekonomičnim, a naše klijente naročito zadovoljnim.