KAESER FILTERI od 0,6 do 32,0 m³/min

Niski troškovi uz najviši kvalitet komprimovanog vazduha

KAESER FILTERI su ključne komponente za pripremu komprimovanog vazduha u svim klasama čistoće prema standardu ISO 8573-1. To uspevaju uz vrlo mali diferencijalni pritisak. Zahvaljujući svojoj konstrukciji koja olakšava održavanje omogućavaju jednostavno otvaranje i zatvaranje kućišta filtera, kao i brzu i čistu zamjenu elemenata filtera.

  • Zapreminski protok: 0,60 do 32,0 m³/min
  • Maks. radni pritisak: 16 bara
  • Maks. radna temperatura: 66 °C

Prednosti za vas

  • Čistoća u skladu sa standardima:
    KAESER FILTER ima velikodušno dimenzionisano kućište i filterske površine, inovativni  model strujanja i efikasne  filterske medije. Ima do 50 % manji gubitak pritiska  u poredjenju s uobičajenim filterima, i to gotovo konstantno tokom veka trajanja filterskog elementa. Rezultat: niži troškovi i emisije CO2, kao i rasterećenje kompresora na koji je priključen.
  • Konstrukcija koja olakšava održavanje – sigurno rukovanje:
    KAESER FILTER ima aluminijsko kućište zaštićeno od korozije i stabilne filterske elemente. Praktičan bajonetni zatvarač garantuje automatsko pozicioniranje dihtunga kućišta i elementa. Time se osigurava da  kućište filtera može dihtovati samo kad je u njega umetnut filterski element. Vijak za filtriranje sprječava slučajno otvaranje kućišta pod pritiskom, a služi i za odzračivanje kućišta.
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMAT
Sistem za pripremu kondenzata AQUAMAT

Naš savet: pre ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.