Pozovite nas

(+381) 11 3820 295

Pozovite nas
Pošaljite e-mail

info@kompresorisrbija.rs

Pošaljite e-mail
Kontakti

Potražite informacije o najnovijim razvojima proizvoda, ponudama i ostalim zanimljivim novostima iz kuće KAESER KOMPRESSOREN.

 
 

Aktuelne poruke

Vijčani kompresor SM

17. 08 18

Vijčani kompresor SM: kompaktan i snažan

Vijčani kompresori serije „SM“ sa sistemom SIGMA PROFIL s optimizovanim strujanjem i serijskim internim upravljačkim sistemom Sigma Control 2 ispunjavaju očekivanja korisnika po pitanju dostupnosti komprimovanog vazduha i visoke efikasnosti. Pored toga  odlikuju se velikim zapreminskim protokom uz istovremeno nižu potrošnju energije.

Mobilair M27

13. 07 18

Građevinski kompresor „Mobilair M 27“ s PE poklopcem i generatorom: snažan multitalenat za komprimovani vazduh

Praktičan, lagan, snažan i ekonomičan – to su istaknute odlike građevinskog kompresora „Mobilair M 27“. Uz 2,6 m³/min (pri 7 bara) nudi i druge zanimljive opcije. Kompresor se može isporučiti i s generatorom i/ili integrisanom pripremom komprimovanog vazduha. Osim verzije za uličnu vožnju dostupna je i stacionarna verzija za posebne primene, koja je npr. pogodna za instalaciju na utovarnu površinu teretnog vozila.

Vrhunski kvalitet za trgovce: novi i.Comp kompanije Kaeser Kompressoren neumorno isporučuje bezuljni komprimovani vazduh gde god je potreban.

 

Inteligentno i jednostavno upravljanje duvaljkama: Sigma Air Manager 4.0 rešenje je za automatizaciju stanica duvaljki. Ovaj sistem donosi najveći nivo efikasnosti  i smanjenja troškova te omogućuje primene prema načelima inicijative Industrie 4.0.

 

Vijčane duvaljke su odlične u pogledu efikasnosti na području niskog pritiska. Duvaljke CBS kompanije Kaeser sada su dostupne i za manje zapreminske protoke.

 
 

Publikacija našeg materijala


Tekstovne  i slikovne datoteke u delu Kompanija/mediji imaju rezoluciju koja omogućuje ispis te se mogu preuzeti i u odgovarajućem kontekstu koristiti u nekomercijalnim publikacijama i bez traženja odobrenja. Redakcijska obrada dopuštena je, ali je bilo kakvo menjanje slikovnih ili tekstualnih elemenata u svakom slučaju strogo zabranjeno.