Adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom od 17,6 do 194,2 m³/min

Adsorpcioni sušač s regeneracijom toplote
 

Za uštedu prostora i velike zapreminske protoke

Kompaktni adsorpcioni sušači s toplom regeneracijom iz serije DW pouzdano suše do tačke rose od -40 °C. Tome doprinose i velike količine neškodljivog sredstva za sušenje: aluminijum oksida. Regeneracija sredstva za sušenje sprovodi se uduvavanjem spoljna zagrejanog vazduha pomoću ventilatora, i to efikasnim protivstrujnim postupkom. To doprinosi sigurnosti u radu i smanjuje troškove rada.

 • Tačka rose do -40 °C
 • Zapreminski protok 17,6 do 194,2 m³/min
 • Sa opcijom regulacije tačke rose ECO CONTROL DW

Prednosti za vas

 • Naročita energetska efikasnost:
  Adsorpcioni sušači serije DW koriste efikasan postupak protivstrujne regeneracije, a pored toga su opremljeni vrlo kvalitetnom toplotnom izolacijom.
 • Protivstrujni postupak sa sigurnosnim baferom:
  Sušači iz serije DW kao sredstvo za sušenje koriste aktivni aluminijum oksid. On je otporan na vodu i izuzetno mehanički stabilan. Zahvaljujući njegovoj velikoj količini funkcija rada u hitnim slučajevima zadržana je i u ekstremnim situacijama.
 • Povoljan transport:
  U poredjenju s konkurencijom, sušači serije DW imaju značajno nižu visinu. Zbog toga se svi modeli iz serije DW mogu transportovati i kamionom (tegljačem).
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMAT
Sistem za pripremu kondenzata AQUAMAT

Naš savet: prije ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.