Adsorpcioni sušač s hladnom regeneracijom od 1,17 do 154,53 m³/min

Adsorpcioni sušač s hladnom regeneracijom DC 12 – 133

Ekonomičnost i sigurnost do tačke rose od -70 °C

Snažni kompaktni i veliki adsorpcioni sušači serije DC prkose i najnepovoljnijim uslovima upotrebe, a krase ih naročito niski servisni i radni troškovi. Za brzu amortizaciju troškova naročito su zaslužni njihova mala potreba za vazduhom za regeneraciju i energetski štedljiv upravljački sistem ECO CONTROL.

 • Tačka rose do -70 °C
 • Zapreminski protok 1,17 do 154,53 m³/min
 • ECO CONTROL BASIC ili ECO CONTROL s inovativnom regulacijom tačke rose s prepoznavanjem trenda (opcija E-Pack)
 • Opcija priključivanja na adsorber s aktivnim ugljem ACT, za tehnički bezuljni komprimovani vazduh najvišeg kvaliteta

Prednosti za vas

 • Niski troškovi rada:
  Adsorpcioni sušači od modela DC 12 imaju izuzetno malu potrebu za vazduhom za regeneraciju, između ostalog zahvaljujući i optimalnom dopremanju visokokvalitetnog sredstva za sušenje. Pored toga, toplota koja nastaje usled adsorpcije koristi se za regeneraciju.
 • Inteligentna regulacija koja štedi energiju:
  Upravljački sistem ECO CONTROL u izvedbama “E-Pack” koji radi zavisno od opterećenja primenom izuzetno sigurnog postupka regulacije tačke rose, koja prepoznaje trend kretanja, osigurava maksimalno smanjenje troškova.
 • Povoljan servis i održavanje:
  Sušači DC izrađeni su od posebno kvalitetnih i dugovečnih komponenti. Ulazi, izlazi i kućišta filtera omogućuju lak pristup. Prigušivači buke izuzetno  se lako rastavljaju i čiste.
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMATSistem za pripremu kondenzata AQUAMAT

Naš savet: pre ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.