Adsorpcioni sušač s hladnom regeneracijom od 0,15 do 0,75 m³/min

Velika ušteda na malom prostoru

Mali adsorpcioni sušači serije DC pronalaze dovoljno mesta čak i u skučenim kontejnerima, a postižu najbolje rezultate po pitanju pouzdanosti i ekonomičnosti. Na primer, imaju sposobnost sušenja do tačke rose od -40 °C tokom desetominutnog ciklusa. Prebacivanje između dva rezervoara sa sredstvom za sušenje obavlja se samo jednom u 5 minuta. To znači izuzetno  malo trošenje materijala, a osim toga i uštedu komprimovanog vazduha.

 • Tačka rose do -70 °C
 • Zapreminski protok 0,15 do 0,75 m³/min
 • Elektronski odvajač kondenzata ECO-DRAIN (opcija E-Pack)

Prednosti za vas

 • Traže malo prostora i lako se montiraju:
  Prostorno štedljiv dizajn njihovog zaštitnog kućišta čini naše male adsorpcione sušače savršenima za decentralizovanu pripremu komprimovanog vazduha. Prikladni su čak i za montažu na zid.
 • Posebno ekonomični zahvaljujući 10-minutnom ciklusu:
  Malobrojni postupci prebacivanja između rezervoara smanjuju opterećenja ventila i potrošnju sredstva za sušenje. Za stvaranje pritiska nakon regeneracije mora se žrtvovati samo 1,3 % komprimovanog vazduha!
 • Dugotrajna sigurnost u radu:
  Priznata tehnologija ventila garantuje dugotrajno odvijanje ciklusa bez smetnji. A robustan adsorpcioni  rezervoar izrađen je za tipičan radni vek od najmanje 10 godina.
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMAT
Sistem za pripremu kondenzata AQUAMAT

Naš savet: pre ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.