Mobilni, bezuljni, do 45,8 m³/min (1600 cfm)

Novo merilo u klasi od 50 kubnih metara

Naša perjanica M500-2 objedinjuje prednosti dvostepenog bezuljnog vijčanog kompresora s prednostima mobilnih uređaja: najvećom količinom i kvalitetom komprimovanog vazduha uz maksimalnu fleksibilnost. Fabrički standard:

 • hladnjak komprimovanog vazduha
 • upravljanje postrojenjem (Fleet Management) putem sistema GPS
 • rafinerijska oprema – uključujući sertifikovani hvatač varnica, ventil za zatvaranje motora i zatvorenu podnu posudu
 • brojna pomagala za postavljanje (podvozje sa sigurnosnom kočnicom, ušice za vešanje o kran i privezivanje, otvori za podizanje viljuškarom)

M500-2 garantuje snabdevanje komprimovanim vazduhom za velike industrijske potrošače komprimovanog vazduha čak i kad je potrebno održavanje ili remont. Svoju primenu pronalazi i u rafinerijama, na primer za ispiranje cevovoda.
Kao idealan timski igrač u takvim se prilikama izuzetno lako uklapa u postojeće stanice.

Prednosti za vas

 • Ekološka prihvatljivost i spremnost za budući razvoj:
  Ugrađen pouzdan dizel motor Caterpillar s niskim nivoom emisije izduvnih gasova. Zahvaljujući svom integrisanom filteru čestica čađi ispunjava evropsku direktivu o izduvnim gasovima IV.
 • Efikasnost na trajno visokom nivou:
  Zahvaljujući inovativnom posebnom premazu koji je otporan na temperature do 300 °C, peskareni i fosfatirani rotori ne pokazuju merljive znake istrošenosti čak ni nakon višegodišnje primene.
 • Minimalni zastoji:
  Uz svoj velik rezervoar za gorivo, M500-2 može izdržati dve smene, a zahvaljujući spoljnom rezervoaru,  može raditi čak i bez prekida.
Profitabilnost zahvaljujući niskim troškovima životnog ciklusa
Troškovi životnog ciklusa

Naš sistemski pristup optimalnoj rentabilnosti: najviši nivo efikasnosti, najjednostavnije rukovanje, jednostavnost održavanja kao i globalna servisna i savetodavna mreža s brzim reagovanjem.