KAESER FILTERI od 35,4 do 336,3 m³/min

Pouzdana čistoća za visoke zapreminske protoke

KAESER FILTERI su ključne komponente za pripremu komprimovanog vazduha u svim klasama čistoće prema standardu ISO 8573-1. Vrlo nizak diferencijalni pritisak postiže se zahvaljujući efikasnim filterskim elementima i velikim dimenzijama kućišta filtera. Obostrano obloženi i dodatno lakirani rezervoari od čelika pružaju čisto okruženje za filtraciju i doprinose dugovečnosti kućišta filtera.

 • Zapreminski protok 35,4 do 336,3 m³/min
 • Maks. radni pritisak 16 bara
 • Maks. radna temperatura 60 °C

Prednosti za vas

 • Čistoća u skladu sa standardima:
  KAESER FILTERI koriste moderne filterske uloške s dubokim naborima za uklanjanje čestica i aerosola. Efikasna ugljena vlakna zadržavaju uljne pare. Posebna efikasnost koju pruža KAESER FILTER utvrđena je u skladu sa standardom ISO 12500 i potvrđena u nezavisnom Institutu za energetiku i ekologiju e. V. (IUTA).
 • Nizak pad pritiska, velike uštede:
  KAESER FILTER ima velikodušno dimenzionirano kućište i filterske površine, inovativni model strujanja i efikasne filterske elemante. Postiže do 50 % manji gubitak pritiska u poredjenju sa uobičajenim filterima, i to gotovo konstantno tokom veka trajanja filterskog elementa. Rezultat: niži troškovi i emisije CO2, kao i rasterećenje kompresora na koji je priključen.

 • Konstrukcija koja olakšava održavanje, sigurno rukovanje:
  KAESER FILTER ima čelično kućište zaštićeno od korozije i stabilne filterske elemente. Navojne šipke i pomagala za pozicioniranje osiguravaju brzu zamenu elemenata i pouzdano dihtovanje filterskih elemenata. Pored toga, koalescentni filteri KB i KE serijski su opremljeni sistemom za odvod kondenzata ECO-DRAIN 31 F Vario s elektronskom regulacijom nivoa.
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMAT
Sistem za pripremu kondenzata AQUAMAT

Naš savet: pre ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.