Energetski efikasani SECOTEC  rashladni sušači od 37,5 do 90,0 m³/min

Dugovječni uređaji velike efikasnosti  koji štede novac

Rashladni sušači Kaeser serija TH – TI konstruisani su za stalni pogon i operaterima većih kompresorskih stanica pružaju neslućeni potencijal uštede energije. Sistem za sušenje dolazi s vrlo niskim diferencijalnim pritiskom, ali koristi i rashladni kompresor nove generacije koji kontinuirano prilagođava svoju potrošnju struje: ako se smanji potreba za vazduhom, smanjuje se i potrošnja struje!

 • Pouzdano suv komprimovani vazduhod 37,5 do 90 m³/min
 • Za radne pritiske do 16 bara
 • Hlađenje vazduhom ili vodom
 • U opciji FE mikrofilter za naročito visoku čistoću vazduha

Prednosti za vas

 • Velike uštede energije u području delimičnog opterećenja:
  Zavisno od temperature hlađenja komprimovanog vazduha, elektromagnetni ventil menja veličinu prostora za komprimovanje u rashladnom kompresoru koji u području delimičnog opterećenja troši manje struje.
 • Posebno nizak diferencijalni pritisak:
  Velikodušno dimenzionisani pločasti izmjenjivači toplote od nerđajućeg čelika garantuju  najbolje vrednosti diferencijalnog pritiska i tako dodatno doprinose energetskoj efikasnosti  sistema.
 • Rasklopni ormar industrijskog kvaliteta:
  Energetski efikasni  rashladni sušači Kaeser izrađeni su prema standardu EN 60204-1, a njihova elektromagnetnka kompatibilnost ispitana je prema zakonu o elektromagnetnkoj kompatibilnosti. Za razliku od uređaja koji su ispitani samo prema direktivi VDE 0700, oni tako zadovoljavaju i industrijske standarde.
Idealan dodatak: separator ulja i vode AQUAMAT
Sistem za pripremu kondenzata - AQUAMAT

Naš savet: prije ispuštanja u kanalizaciju tretirajte kondenzat separatorima ulja i vode AQUAMAT na zakonom propisan i jeftin način.