BPP GROUP na Beogradskom sajmu tehnike 2024.

Sa ponosom najavljujemo naše učešće na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća, koji će se održati od 21. do 24. maja 2024. godine na Beogradskom sajmu. Ovaj sajam, najstarija tehničko-tehnološka izložbena manifestacija u ovom delu Evrope, specijalizovana za oblast proizvodnih tehnologija, član je Međunarodne unije sajmova (UFI, Pariz) od 1957. godine.

Naša kompanija, BPP GROUP d.o.o., zvanični distributer i servis nemačkih KAESER KOMPRESSOREN, ima svoj štand ispred Hale 1. Pozivamo sve posetioce sajma da nas posete i upoznaju se sa najnovijim rešenjima u oblasti industrijskih kompresora.

Tokom sajma, naši stručnjaci će biti na raspolaganju da vam pruže detaljne informacije o najsavremenijim i najkvalitetnijim kompresorima koje nudimo. Ova prilika je idealna da se uverite u prednosti i inovacije koje KAESER KOMPRESSOREN donosi na tržište.

Pored predstavljanja proizvoda, sajam će biti i prilika za razmenu iskustava, saveta i novih ideja sa našim postojećim i potencijalnim klijentima. Verujemo da će naš štand biti mesto gde ćete pronaći sve odgovore na pitanja vezana za kompresorsku tehnologiju i njenu primenu u različitim industrijama.

Izvolite, posetite nas i dajte nam priliku da vam predstavimo najsavremenije industrijske kompresore na tržištu. Radujemo se vašem dolasku i nadamo se uspešnoj saradnji u budućnosti.

Pratite naše novosti i obaveštavaćemo vas o svim događajima i promocijama koje planiramo. Vidimo se na Beogradskom sajmu tehnike!

Leave a Comment