Pozovite nas

(+381) 11 3820 295

Pozovite nas
Pošaljite e-mail

info@kompresorisrbija.rs

Pošaljite e-mail
Kontakti

Stigli ste do cilja: ovde započinje budućnost u vašem snabdevanju komprimovanim vazduhom

Cilj – vaša individualizovana stanica za komprimovani vazduh

Na temelju profila potrošnje komprimovanog vazduha dobijenog postupkom ADA i analize uštede energije izvršene u sistemu KESS inženjeri iz kompanije Kaeser preporučiće vam najekonomičniju vrstu i konfiguraciju kompresorske stanice za vas, a zatim će je isplanirati i pretvoriti u stvarnost.

 

Dugoročno profitirate od našeg sistemskog planiranja i savetovanja

  • Zahvaljujući svom velikom iskustvu u projektovanju i poslovanju u raznim delatnostima možemo vrlo precizno shvatiti vaše potrebe. Dobićete zaista prilagođeno rešenje koje će vam otvoriti sve opcije za budući razvoj.
  • Već na samom početku planiranja razvijamo individualiziovani sigurnosni koncept s ciljem postizanja najvišeg nivoa  sigurnosti snabdevanja. Nakon puštanja u pogon profesionalni tehničari službe KAESER AIR SERVICE osiguravaju dugotrajan i efikasan radni vek postrojenja, a njihova usluga uključuje neprekidnu dostupnost i najmoderniju logistiku snabdevanja rezervnim delovima.
 
Analiza iskoristivosti komprimovanog vazduha
 

Individualizovani sigurnosni koncept: Sigurnost rada i snabdevanja uključujemo u proračune od najranije faze planiranja.