Proizvodi Usluge Usluge preko Interneta Brošure Reference O nama Kontakti Novosti i događaji Pridružite nam se
 
Analiza i saveti
    Pojedinačno smanjenje troškova
    Pravilan put do vazdušnih sistema koji štede energiju
  Servisna služba
 
 
  

Analiza i saveti

 

Izvrsni rezultati s ADA i KESS

Komprimovani vazduh je jedan od najraznovrsnijih izvora energije koji je dostupan savremenoj proizvodnji i uslužnim delatnostima. Pomoću ADA-e i KESS-a, Kaeserovi stručnjaci su u stanju da isplaniraju i dizajniraju sistem koji je posebno prilagođen da zadovolji sve vaše potrebe za komprimovanim vazduhom i koji će vaše troškove za vazduh držati na apsolutnom minimumu.Smanjenje troškova energije

Zavisno od primene, električna energija može učestvovati sa do 90 % u ukupnim troškovima proizvodnje komprimovanog vazduha. Stoga se isplati da se potrošnja električne energije kompresora i periferne opreme drže na apsolutnom minimumu – mnogi sistemi komprimovanog vazduha imaju potencijale za uštedu energije od 30 % ili više. Osim savremene tehnologije kompresora, kao što su SIGMA PROFILE agregati s rotorima koje je razvio KAESER, većina tog potencijala može se pripisati sistemu nadređenog upravljanja.

reducing energy costs

Upravo ovde napredni KAESER-ov SIGMA AIR MANAGER (SAM) baziran na digitronu zaista dolazi na svoje, jer može nadzirati do 16 kompresora (u zavisnosti od modela) preko sabirnica podataka između internog SIGMA CONTROL sklopa svake jedinice. SAM je u stanju da obavi preciznu prilagođenost rada pod opterećenjem / bez opterećenja između svih jedinica kako bi postigao optimalnu upotrebu energije, dok kontrola pritiska pojasa omogućava značajno smanjenje pritiska u sistemu. To dovodi do značajnih ušteda, jer svako smanjenje za 1 bar predstavlja smanjenje potrošnje energije od 7 %, a takođe znači i da se zbog propuštanja gubi manja količina vazduha.

 
KAESER home Sitemap
VIŠE INFORMACIJA
Brochure:
Analysis and Advice

ico_contactKontakt formular

Logo-fewer-CO2-emissions

nazad top
BPP Group d.o.o , info@kompresorisrbija.rs